manifest

HUMANfamily

Vi er et netværk af selvstændige på tværs af landet. Vi samarbejder i grupper for at tilbyde vores kunder det ultimative team og vi plejer vores kunder som var de en del af vores familie. Vi vælger selv vores familie ud fra en fælles idé om god kemi, værdier og holdninger. I teams er vi stærkere og med nærvær, professionel service og rettidig omhu kan vi konkurrere med de store virksomheder. Det handler om at servicere vores kunder med nærvær og hjertevarme. Sammen kan vi blandt andet tilbyde kunderne hurtigere levering og bedre service til de bedste priser. Men frem for alt, at kunden føler vores nærvær. Vores team skaber en relation til kunden.

Kunden føler sig som en del af HUMANfamily

Sammen kan vi forberede projekter rettet mod udvalgte kundegrupper. Vi samarbejder og laver fælles analyser og salgsforberedelser. På den måde er vi forberedt, når kunderne kontakter os. Vi står klar, når kunderne har brug for os. Vi skal ikke bruge en masse tid på at søge i alle vores "overfladiske" netværk for at samle vores team. Vi kender hinanden på forhånd.

Du er en del af HUMANfamily

Succesfulde leveringer er nøglen til flere kunder. Vi vil derfor optimere og validere vores kundeprojekter løbende. Dette gør vi med opfølgningsmøder, hvor vi validerer vores arbejde og kigger på mulige forbedringer af projekterne. Sammen er vi stærkere og kan løfte meget større opgaver.

Sammen er vi HUMANfamily